Bravi eksterior MindeAlle xxsmall

Trikkesløyfen

Schwong på hjørnet av Fanahallen

Den strategiske plasseringen i dette historiske og fremtidige knutepunktet ved bybanestoppet på Wergeland har vært med på å forme det arkitektoniske uttrykket for bygget. Stedets identitet er forsterket gjennom byggets dynamiske samtidsspråk. Horisontale, hvite bånd knekker rundt hjørnet og over nabobygget. Dette gir kvartalet et tyngdepunkt og har en kraftfull fjerneffekt.  På bakkeplan- en myk buet fasade i oljet eik, som forbipasserende får lyst til å ta på. Det har vært et overordnet mål å ivareta boligkomfort i forhold til by boligens utfordringer med trafikkstøy og uteoppholdsareal. Leilighetene har derfor fullisolerte balkonger med skyvefelt i glass. Og to store takterrasser gir luft og sol til urbane bydelsbeboere.

DSC 4882

Videoen ble laget av MIR i sammenheng med salgsprosessen, og gir et levende blide av en typisk dag på arkitektkontoret, med et snev av Ivo Caprino magi.

Penthouse leiligheten er noe for seg selv- Skrå takflater, panorama mot byfjellene og byens lekreste betongvegg med peis og innboltet ståltrapp