Kontoret

En til En arkitekter as ble dannet i 2001 av en gruppe arkitekter som hadde et felles ønske om å jobbe målrettet med å kunne tilby gjennomtenkte bygg og anlegg med et moderne formspråk som vi følte manglet i Bergen.

Menneskene

Historie

Våre arbeidsoppgaver spenner fra trapper og peiser til boligfelt, hotell og konferanse. Men vi er oftest forbundet med moderne eneboliger og karakteristiske boligprosjekter på kuperte tomter. Vi har også vunnet priser for våre bofellesskap innenfor offentlig sektor. Vi har utviklet en formsterk arkitektur som tar utgangspunkt i en inngående forståelse av kundens behov og tomtens beskaffenhet.

En Til En Arkitekter AS tilbyr i dag arkitekttjenester, plan arbeid og landkapsarkitektur for både store og små prosjekter,

I noen av våre prosjekter er vi selv eiere og byggherre. Dette har gitt oss en betydningsfull kunnskap i forhold til de strategiske og økonomiske vurderinger som til enhver tid påligger byggherren. Mer enn noe er det viktig for oss at vi har et fortrolig forhold til kunden. Vi ønsker å se dine drømmer bli bygget. Derav navnet En til En.

Filosofi

Vårt mål er å skape gode rom for fremtiden. I dette ligger det at vi vil at vår arkitektur skal reflektere samtiden, samtidig som vi ønsker løsninger som tar innover seg de behov som vil komme.

Våre bygg skal ha et respektfullt forhold til landskapet rundt, med uredde løsninger som svarer til kommende ønsker. Alle våre prosjekter utviklet i teamarbeid hvor våre arkitekter samarbeider tett med byggherre og alliansepartnere innenfor interiør, landskap og kunstnere.